• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Hari Pertama Sekolah..

    3.1.11
    hari ni,ana tak start lagi sekolah sebab ana kan pelajar pertukaran so lambat sikitlah masuk sekolah. 15 hari bulan kot.

    tadi,gie ada hantar mesej tanya pasal sekolah. hehehe.. sorry gie,ana tak masuk sekolah lagi pun. baju sekolah pun belum beli lagi. hehehe.. sorry. zanariah pun sama.

    gie dengan nuol stay kat islah je. zanariah pulak ke daris. memanglah daris tu agak daif tapi zanariah nak pergi situ bersebab. bukan saja-saja dia nak pergi sekolah tu. ikutkan hati,dia memang nak pergi islah je. tapi,nak buat macam mana,ALLAH tak izinkan lagi. hari ni,zanariah cerita pasal sekolah dia. sedihlah jugak dengar cerita dia tu. dia pun kata teringin nak balik islah tapi ana tak maulah dia berputus asa lagi. nak jugak dia try dulu sekolah tu. manalah tau ada benda baik kat situ yang dia boleh ambil. macam mana pun,zanariah dah ada kawan. lupalah pulak nak tanya nama kawan dia tu apa. hehehe.. doakan yang terbaik untuk zanariah ok?? may ALLAH bless us.

    gie pulak bukak cerita pasal form4 kat smai. huh.. dengar cerita macam padat je kelas tu. hm.. tak pa la. aliran lain-lain. ahmad 8A..anas 7A.. zakiyah dan nusaibah masih di islah. yang tak ada,asmira,farah,faiq,dijah. itu je la yang orang ni ingat. gie pun bagitau sikit je. macam mana pun,all the best ok??

    1 comments:

    1. suekay said...:

      meow ~
      chaiyyo !
      huhuhuhu
      ta da spa contact nuol un
      hehehehe
      sdh tol ...
      touching arh !
      hermmmm