• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • ngeee!!!

    8.1.11
    meow!!!!!!
    semalam teman gie p beli handphone baru ....
    banyak kedai yg kami jelajah .. sakit kaki ni ta yah cerita la , last2 gie beli handphone g5 classic ..
    lawa .. wana merah putih ... nuol un da beli handphone baru jga .. tp da agak lma pkai la ... blueberry - style ...
    wana merah putih ... sama ngn gie ... kimia an kami ? Alhamdullilah , sekarang kami bila dlm kelas more cocentrate , ta macam dulu , keja gelak + sembang ja ... huhuhuhu . kami la ni dok tunggu keputusan dari irsyad , maybe bln 2 ni tw la kptsn ... kalau dpt kami dok asrama , so maybe zana n mie aje la yg akn menulis d blog ni .. ug psai handphone 2 , nnti snap pic msok blog ... hahahahahahaha

    3 comments:

    1. Mimi Jazman said...:

      nak cakap terus terang ni.. ana jelez tau korang boleh beli handphone baru.. jelez sangat-sangat.. ana sekarang pakai phone adik ana je.. sedihlah.. tapi..dulu tak pernah kisah pun.. entah sejak bila buat perangai macam ni.. huh.. menyampah kat diri sendiri bila jelez kat orang lain.. nak pergi solatlah.. bagi sejuk hati.. nanti merana..

    1. suekay said...:

      ^^
      sbr syg , da rezeki . mie beli la .. mungkin ni rezeki kami .. nnti bila2 rezeki mie pla .. mna tw da yg lbh canggih sedang menannti mie ?
      love u + miss u

    1. mimi jazman_MJ said...:

      http://mimijazman.blogspot.com/2011/01/cemburu.html

      http://mimijazman.blogspot.com/2011/01/hadiah.html

      bace ni.. hehehe..