• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Ayat-Ayat Lawak tp Terbaik~~

    8.1.13
    Salam. G kan tak dak idea apa nak post. Tapi ni ha dok taip ni ada pulak idea. Adess apa la yg G merapu. haha. keyhh.

    " Hak Bermain Hak Kami . Hak Melempang Hak Mak . Hak Bertumbuk Hak Gangster. Hak Bertaubat Hak Kita . Hak Menghukum Hak Allah ."

    Soalan:Knapa pelajar di Malaysia ni suka meniru time exam ? Jwapn:Sbb di bawah setiap halaman kertas soalan.Ada ditulis,"SILA LIHAT SEBELAH "

    Semasa pengetua mengatakan 'Sepatah dua kata', Sebenarnya ia adalah kata singkatan kepada 'sepatah dua ribu kata' semasa di perhimpunan. Pui "

    Cikgu: *soalan di papan hitam 2xzk + 5x ÷ -8j + 21* "Cuba kamu selesaikan !" Me: *Pening* *Padam kesemuanya* "Masalah sudah selesai cikgu "

    Perempuan nampak lebih CANTIK tanpa makeup. Bak kata One Direction. "Don't need makeup to cover up, Being the way that you're is enough "

    " naik basikal pergi ke sabah, pergi sabah naik basikal, ade ke masuk akal &munasabah, nak pergi sabah naik basikal? "

    Kelas bising → Ketua kelas bangun pergi dekat papan hitam → Buat garis tengah-2 → Tulis L | P → Nama murid yang bising → Sakit Hati."

    Tahukah anda? Kaum2 adam di malaysia berusaha untuk membela misai seperti Aizat"

    Tahun 2012 : *Buat spotcheck* *Jumpa phone* *Rampas*. 
    Tahun 2013: *Buat spotcheck* *Jumpa phone* *Haha lagu baru, cikgu nk bluetooth bole*"

    Ramai lelaki takut kahwin muda sebab bimbang tak boleh beri makan anak orang. Padahal semua makan nasi 1 pinggan dah kenyang. Bukannya 1 kali makan, 1 kawah. Kahwin muda bagus. "

    Sekolah best kalau Cikgunya Lisa Surihani, Rozita Che Wan, Neelofa. Pak guardnya pulak Zizan dan Johan. Dan Pengetuanya Aaron Aziz."

    Orang berbudi ➜ Kita berbahasa. Orang memerli ➜ Kita merasa.
    Orang berbudi ➜ Kita berbahasa. Orang memaki ➜ Kita belasah ja."

    Sapa yg masih tak beli no.pin UPU. P beli cepat. RM10.60 ja pon. beli kt BSN.

    2 comments:

    1. sahira afiqah said...:

      no UPU untuk apa ea?

    1. Mimi Jazman said...:

      sahira afiqah ...

      no UPU tu nak guna masa nak isi form nak masukk uni nanti..